Contacteer ons

Je mag ons steeds contacteren via:

Neem gerust even de tijd om het onderstaand contactformulier in te vullen. Zo zullen wij het nodige doen om je te contacteren.


Veelgestelde vragen

1Hoe kan ik een offerte aanvragen?
Dit kan telefonisch, via videocall of het invullen van een contactformulier. Met de online calculator kan je alvast zelf een offerte berekenen.
2Hoelang moeten we wachten voor een installatie?
Dit is afhankelijk van de grootorde van het project en levering van de gekozen VELUX producten, maar de gemiddelde doorlooptijd is 4 tot 6 weken na goedkeuring van je offerte. We hebben steeds 350 dakramen & toebehoren op stock. Indien jouw bestelde producten in voorraad zijn, kan deze wachttijd korter zijn.
3Wanneer moet ik betalen?
Bij dit bedrijf moet je nooit iets op voorhand betalen. We rekenen steeds af op het einde van de werken.
4Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen of vervangen van een VELUX dakraam?
Voor het vervangen van je oude dakraam heb je geen vergunning nodig. Voor een nieuwe plaatsing heb je ook geen vergunning nodig, enkel als je structurele werken hiervoor moet uitvoeren. Meldingen aan de gemeente en plannen opmaak voor structurele aanpassingen vallen steeds onder de aansprakelijkheid van de bouwheer.
5Wanneer kunnen we jullie het beste contacteren?
Je kunt ons altijd contacteren tijdens de openingsuren.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk ook onze veelgestelde vragen.
Contacteer ons voor verdere oplossingen.

Het bedrijf werd in 1941 opgericht door de Deense ondernemer en uitvinder Villum Kann Rasmussen. Het eerste dakraam werd in 1942 gepatenteerd en het merk VELUX werd toen gedeponeerd. De merknaam VELUX is een samenstelling van ve voor (ventilatie) en het Latijnse woord lux (licht).
In 1952 begon de verkoop buiten Denemarken, in Duitsland. Sinds 1957 is het bedrijf actief in Nederland en België. In 1975 begon de verkoop buiten Europa, in de VS. In 1988 werd de verkoopmaatschappij VELUX Nederland B.V. opgericht. Deze is gevestigd in De Meern. Het productprogramma bestaat uit dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, lichtkoepels en modulaire lichtstraten. Daarnaast levert het bedrijf raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieproducten en elektrische bedieningssystemen.